Arch Go! 建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译

建筑师:Longhi Architects

地点:秘鲁Pucusana区

建筑师负责人:Luis Longhi

项目团队:Carla Tamariz, Christian Bottger

项目面积:650 sqm

项目年份:2013

摄影: Juan Solano

承包商:Hector Suasnabar

监理:Longhi Architects

建筑师提供的项目信息。秘鲁的一座海滨别墅

秘鲁因其作为文化象征的食品及音乐而闻名于世,让建筑也为人所知已成为我们工作最重要的动机之一。这种尝试以一种更加直观而非理性的方式进行着,让人更有感觉,我们的设计对大自然做出回应,而大自然能通过历史或参照物来分析或证明我们采取的措施是否正确。我们就是以这种方式为客户设计这座别墅的,也是通过这种方式,我们认识到,通过我们设计的众多建筑可以看出我们就是秘鲁人。

在我们所处的环境中,建造秘鲁建筑比建造国外建筑更加困难,当委托任务因具体的要求而忽略了本应有的正确风格时,设计尝试就会变得更加复杂。维罗尼卡的别墅为我们提供了一个很好的机遇,我们可以在一个更具有国际风格的环境中探索设计一座我们自己的建筑。

干预措施被视为人工与自然的完美融合。近40米长的游泳池和连接几个楼层的楼梯成为建筑的景观元素,它们与场所融合在一起,一直在寻求自然(岩石场地)与人工(表现为相同的建筑构件)之间的平衡。

交流区域是位于抬高的平台上的游泳池露台,平台从小山中雕凿而成,周围有玻璃墙封闭,玻璃墙设在一个导轨系统上,所有的玻璃板都可以滑到别墅的北面,使起居空间、厨房与露台和游泳池融为一体。

私密区域设置在“飘浮”于露台上方的一个两层体量中。这个体量与场地南北两侧的岩石形成了完美的建筑对话,这个大大的体量可以被解释为这个场所中大自然的几何形式。

五种主要材料的均衡使用解决了别墅的材料问题,这五种材料中包括铸铁石混凝土,采用了天然岩石的的颜色。

Beton混凝土和Pulish混凝土被应用在了特定的建筑构件上,例如在平台层支撑玻璃墙的精巧的横梁,以及主楼梯的一些台阶、窗框和门。Shihuahuaco木阳台、高架露台、墙壁和天花板都涂成了白色,建筑中还设有多个玻璃“体量”。

总之,这座别墅的设计是一种尝试,它舒适地处在它所在的环境中,唯一的目标就是与社区及其文化统一起来。

原文:

Architects: Longhi Architects

Location: Pucusana District, Peru

Architect In Charge: Luis Longhi

Project Team: Carla Tamariz, Christian Bottger

Area: 650 sqm

Year: 2013

Photographs: Juan Solano

Contractor: Hector Suasnabar

Supervision: Longhi Architects

From the architect. A Peruvian beach house

Peru is known for its food and its music as a cultural representation, the attempt by its architecture to be known, has become one of the most important motivations of our work. This attempt was conducted in a more intuitive than rational way, more feeling and reacting to our own nature that analyzing or justifying our actions with history or references. This is how we present this home to our clients and this is how we learned the many complexes that we have for recognizing us as Peruvians.

In our environment, it is more difficult to try to offer Peruvian architecture than foreign architecture, complicating the attempt when commisions often arrive with specific orders oblivious to what should be in a proper context styles. Veronica house was a great opportunity to explore this search of our architecture in a context that is better related with the international style.

The intervention was seen as the happy meeting between the artificial and the natural. The pool of almost 40 meters long and a staircase of several levels are the architectural landscape elements that allowed integration with the place always seeking a balance between the natural (rock site) and artificial represented by the same architectural elements.

The social area is at the terrace swimming pool level on a raised platform, carved into the hill, it has a glass enclosure that based on a rail system allowing all partitions come together on the north side of the house making integrated spaces living room, kitchen with terrace and pool.

Intimate areas are accommodated in a volume of two levels that "floats” above the terrace. This volume generates a nice architectural dialogue with the rock side both north and south of the lot, with a bulk composition that could be interpreted as the geometrization of the nature of the place.

The materiality of the house is solved with the balanced use of five main materials: Cast Stone concrete, with colors derived from natural rock context.

Beton and Pulish concrete, applied to specific architectural elements, such as an artistic beam that supports the glazing system at the level of the deck, and in some steps of the main staircase, window frames and doors. Shihuahuaco wooden balconies and elevated terraces, walls and ceilings painted white and “volumes” of glass.

In conclusion it was attempted a house that feels comfortable in its place resorting to the only thing that can unite a community, their culture.